Home > O Error > End_request I/o Error Dev Sr0

End_request I/o Error Dev Sr0

Contents

The CD does eventually get mounted, but it takes a while. As a result we are closing this bug. I have tried both i386 and amd64. It's during boot that the problem arises, and it's always the same sector that's listed. http://deepfrom.com/o-error/end-request-o-error.html

See full activity log To post a comment you must log in. First see if you have libdvdcss. I will try to burn the .iso on another machine that is running Ubuntu (soon to be Arch) to see if there is something wrong with the CD burning setup. I have this dvd writer: TSSTcorp CD/DVDW SH-S183A.

End Request I O Error

Sense: No additional sense information [ 234.943021] end_request: I/O error, dev sr0, sector 0 [ 234.943029] Buffer I/O error on device sr0, logical block 0 [ 234.943039] Buffer I/O error on Description is identical to ginalfa's - I had a CD which was mounting correctly (it had the 9.10 image on it :D ), then I overwritten it using Brasero (which is btw what did you take for search keywords? They hope these examples will help you to get a better understanding of the Linux system and that you feel encouraged to try out things on your own.

workarround is still the same - remove CD/DVD/BD disk from "CD/DVD/BD burner". bobbycarr (bc6255) on 2010-03-02 Changed in linux (Ubuntu): status: Fix Released → In Progress status: In Progress → Fix Released David Tombs (dgtombs) wrote on 2010-03-02: #70 @bobbycarr, please file a I gues running fsck in rescue mode should do something to solve the thing ? Blk_update_request: I/o Error, Dev Sr0, Sector Click Here to receive this Complete Guide absolutely free.

Unfortunately, I don't have WinXP on the system with the LiteOn burner. End Request I/o Error Dev Sda Sector Fedora 11 is no longer maintained, which means that it will not receive any further security or bug fix updates. Comment 14 Bug Zapper 2010-04-27 10:42:37 EDT This message is a reminder that Fedora 11 is nearing its end of life. This Site Detail: this USB flash drive boots fine in another computer.

Can you prepend [Solved] to the thread title? Buffer I/o Error On Dev Sr0, Weird. I also got I/O errors with a burned Crunchbang install CD using ImgBurn that were very much like this. I repeat the burning in DAO mode using Nero (as Brasero don't allow me to change it) and after, when loading It happened the same like the CD-RW burned in TAO

End Request I/o Error Dev Sda Sector

Finally I checked the md5sum and everything seems to be ok. a) Is anyone else having this issue? End Request I O Error LinuxQuestions.org > Forums > Linux Forums > Linux - Distributions > Slackware [SOLVED] end_request: I/O error, dev sr0 User Name Remember Me? End Request Io Error Avoiding leaded gasoline in aviation Russian babel, lmodern, and sans-serif font Physically locating the server Was any city/town/place named "Washington" prior to 1790?

Ray79, Jan 12, 2011 #1 hawklord Master Sergeant it doesn't seem to be a specific error, here's a thread about it on the ubuntu forums, bit old but still relevant http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1015569 http://deepfrom.com/o-error/emc-end-request-i-o-error.html Am getting similar errors: In intrepid and Jaunty(beta) dvd burning is completely fine in Opensuse 11.1 - Debian Lenny and Arch Linux . more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed This is a new install with a SATA HD. Blk_update_request Io Error

There may be some permission problem if you are changing any file in c: drive. Odin Hørthe Omdal (velmont) wrote on 2009-11-17: #64 [ 4149.754266] UDF-fs: No anchor found [ 4149.754268] UDF-fs: No partition found (1) [ 4149.759132] sr 4:0:0:0: [sr0] Result: hostbyte=DID_OK driverbyte=DRIVER_SENSE [ 4149.759136] Husni (husnihassan1) wrote on 2011-08-06: #76 Hello, I am new in this page, I receive the same error using any type of linux flavor except, a flavor that is used in http://deepfrom.com/o-error/end-request-i-o-error.html Getting the same error on IBM T60, old whitebox P3 and IBM ThinkCenter.

FAQ Forum Quick Links Unanswered Posts New Posts View Forum Leaders FAQ Contact an Admin Forum Community Forum Council FC Agenda Forum Governance Forum Staff Ubuntu Forums Code of Conduct Forum Ubuntu Blk_update_request I/o Error Media always burns fine, and I have no problems mounting the burnt cd-media in 8.04 and copying all the content. Thats what I say in my post: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/468956 and I dont know if is safe to install Ubuntu 9.10 over my present 9.04 that works fine (if I test live CD

Could this just be an issue with a new installation onto a SATA drive?

Comment 10 Steve Tyler 2010-03-07 06:44:35 EST (In reply to comment #0) ... > 2. Again, there's no DAO: on SAO (Session-at-Once, the default) and TAO (Track-at-Once) - I use the default. Installation started, but after passing almost half an hour, installation stopped. Buffer I/o Error On Device Sr0 A workaround is not a fix, but working hardware is still better than non-working one...

Second: I read all the thread. Join Date Mar 2007 Beans 57 Re: end_request: I/O error, dev sr0, sector... O() I emailed Nero and LG to discard that soft/hardware would be the reason of the problem. get redirected here None, the status of the bug is updated manually.

Stefan Marlon Cisternas Milla (mcisternas-deactivatedaccount) wrote on 2008-09-20: #9 Ok let's see... Chris Coulson (chrisccoulson) wrote on 2008-09-09: #6 Marlon, This could very well be a problem with the CD that you have burnt. sanemanmad (sanemanmad) wrote on 2009-11-17: #61 Hi All, sanemanmad (sanemanmad) wrote on 2009-11-17: #62 I am having this same issue. Page 1 of 2 12 Last Jump to page: Results 1 to 10 of 16 Thread: end_request: I/O error, dev sr0, sector...

However runs fine on VmWare.